Rejesalat med grapefrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Herlig smag af grapefrugt i en mild og mættende rejesalat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g perlebyg (ca. 2 dl)
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 kg kogte rejer med skal (ca. 250 g)
  • 1 rød grapefrugt i fileter (ca. 150 g)
  • 2 avocadoer i mindre stykker (ca. 225 g)
  • 1 rødløg i tynde strimler (ca. 50 g)
  • 75 g sukkerærtespirer

Dressing

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog perlebyggen i grønsagsbouillon i ca. 12 min. Lad byggen hvile tildækket i ca. 12 min. Hæld overskydende vand fra og lad perlebyggen køle af.

Pil rejerne og vend dem sammen med perlebyg, grapefileter, avocado og løg i et stort fad. Fordel spirer på toppen.

Dressing

Rør yoghurt, limeskal og - saft sammen med salt og smag til.

Ved serveringen

Dryp salaten med lidt af dressingen og server resten ved siden af.

Tips

Spirerne kan være alle slags spirer.
I stedet for spirer og grape kan du bruge brøndkarse og jordbær eller hindbær.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: