Rejesalat med grapefrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Herlig smag af grapefrugt i en mild og mættende rejesalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g perlebyg (ca. 2 dl)
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 kg kogte rejer med skal (ca. 250 g)
  • 1 rød grapefrugt i fileter (ca. 150 g)
  • 2 avocadoer i mindre stykker (ca. 225 g)
  • 1 rødløg i tynde strimler (ca. 50 g)
  • 75 g sukkerærtespirer

Dressing

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog perlebyggen i grønsagsbouillon i ca. 12 min. Lad byggen hvile tildækket i ca. 12 min. Hæld overskydende vand fra og lad perlebyggen køle af.

Pil rejerne og vend dem sammen med perlebyg, grapefileter, avocado og løg i et stort fad. Fordel spirer på toppen.

Dressing

Rør yoghurt, limeskal og - saft sammen med salt og smag til.

Ved serveringen

Dryp salaten med lidt af dressingen og server resten ved siden af.

Tips

Spirerne kan være alle slags spirer.
I stedet for spirer og grape kan du bruge brøndkarse og jordbær eller hindbær.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag