Rejesalat med grapefrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Herlig smag af grapefrugt i en mild og mættende rejesalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g perlebyg (ca. 2 dl)
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 kg kogte rejer med skal (ca. 250 g)
  • 1 rød grapefrugt i fileter (ca. 150 g)
  • 2 avocadoer i mindre stykker (ca. 225 g)
  • 1 rødløg i tynde strimler (ca. 50 g)
  • 75 g sukkerærtespirer

Dressing

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog perlebyggen i grønsagsbouillon i ca. 12 min. Lad byggen hvile tildækket i ca. 12 min. Hæld overskydende vand fra og lad perlebyggen køle af.

Pil rejerne og vend dem sammen med perlebyg, grapefileter, avocado og løg i et stort fad. Fordel spirer på toppen.

Dressing

Rør yoghurt, limeskal og - saft sammen med salt og smag til.

Ved serveringen

Dryp salaten med lidt af dressingen og server resten ved siden af.

Tips

Spirerne kan være alle slags spirer.
I stedet for spirer og grape kan du bruge brøndkarse og jordbær eller hindbær.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag