Rejesalat med grapefrugt
45 min
•
Herlig smag af grapefrugt i en mild og fyldig rejesalat.
Ingredienser
160 g
Perlebyg (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
1 kg
Kogte rejer med skal (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1
Rød grapefrugt i fileter (ca. 150 g)
|
|
2
Avocadoer i mindre stykker (ca. 225 g)
|
|
1
Rødløg i tynde strimler (ca. 50 g)
|
|
75 g
Sukkerærtespirer
|
Dressing
2 dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
½ spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
240 g
Ristet groft brød
|
---|
Sådan gør du
Dressing
Ved serveringen
Spirerne kan være alle slags spirer. I stedet for spirer og grape kan du bruge brøndkarse og jordbær eller hindbær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9287 kJ / 2220 kcal
Næringsindhold pr. 100g
551 kJ / 132 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 18,2 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 16,1 g |
Fedt: | 32,2 % | 4,8 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.