Rensdyr med safran

Rensdyr med safran

60+ min
Børnenes favorit?... eller farfars? Rudolf med den røde tud charmerer alle!
Velbekomme!
Tip

Safran bliver brugt meget i Sverige. Ud over at give den flotte gule farve har den sin egen ret markante smag - du kan udelade den fra kagerne. Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10157 kJ / 2428 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2073 kJ / 495 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 5,2 g
Protein: 4,9 % 5,9 g
Kulhydrat: 23,4 % 28,5 g
Fedt: 71,7 % 40,2 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise