Rensdyr med safran
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Børnenes favorit?... eller farfars? Rudolf med den røde tud charmerer alle!
Ingredienser
2
Æg
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 tsk
Safran (ca. tsk)
|
|
50 g
Smeltet smør
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 6 dl)
|
50 g
Mørk chokolade
|
---|
Pynt
Kulørte chokoladeknapper
|
|
---|---|
Flormelis
|
Sådan gør du
Safran bliver brugt meget i Sverige. Ud over at give den flotte gule farve har den sin egen ret markante smag - du kan udelade den fra kagerne. Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10297 kJ / 2461 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2101 kJ / 502 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 4,7 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 23,6 % | 29,1 g |
Fedt: | 71,7 % | 40,8 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.