Rensdyr med safran

Rensdyr med safran

60+ min

Børnenes favorit?... eller farfars? Rudolf med den røde tud charmerer alle!

Velbekomme!
Tip

Safran bliver brugt meget i Sverige. Ud over at give den flotte gule farve har den sin egen ret markante smag - du kan udelade den fra kagerne. Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10165 kJ / 2430 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2074 kJ / 496 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 5,2 g
Protein: 4,9 % 5,9 g
Kulhydrat: 23,4 % 28,6 g
Fedt: 71,7 % 40,2 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser