Revelsben
                                
                                    2 timer 10 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  10 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        
    Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben.
Ingredienser
Marinade
| 
                                     
                                            
                                                    1 dl
                                                Tomatketchup
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Sojasauce
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Æbleeddike
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Honning
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Koncentreret tomatpuré
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Stødt ingefær
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1½ kg
                                                Revelsben
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Marinade
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
758 kJ / 181 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,3 g | 
| Protein: | 15,1 g | 
| Fedt: | 11,4 g | 
| Kulhydrat: | 4,7 g |