Revelsben
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben.
Ingredienser
Marinade
|
1 dl
Tomatketchup
|
|
|---|---|
|
½ dl
Sojasauce
|
|
|
½ dl
Æbleeddike
|
|
|
½ dl
Honning
|
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
|
1½ kg
Revelsben
|
Sådan gør du
Marinade
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
758 kJ / 181 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,3 g |
| Protein: | 15,1 g |
| Fedt: | 11,4 g |
| Kulhydrat: | 4,7 g |