Ca. 15 min. ved 165° - traditionel ovn.
3181 kJ / 760 kcal
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 43,4 % | 10,9 g |
Kulhydrat: | 29,3 % | 7,3 g |
Fedt: | 27,3 % | 3,1 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
350 g
Torskefilet (frosset min. 24 timer)
|
|
---|---|
½ spsk
Groft salt
|
|
½ spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
½ dl
Æbleeddike
|
|
---|---|
2 spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Hokkaido græskar i små kugler (ca. 1 cm i diameter)
|
|
Groftkværnet peber
|
50 g
Porrer - kun det hvide (ca. 50 g)
|
---|
1½ dl
Hytteost
|
|
---|---|
½ tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
Skovsyre
|
---|