Rimmet torsk med syltet hokkaido og hytteostcreme
3 timer 5 min
•
Arbejdstid: 50 min

Frisk og syrlig kold fiskeforret med knas og blød creme

Ingredienser
4 personer
Rimmet torsk
350 g Torskefilet (frosset min. 24 timer) | |
---|---|
½ spsk Groft salt | |
½ spsk Sukker | |
½ tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet) |
Syltet hokkaido
½ dl Æbleeddike | |
---|---|
2 spsk Honning | |
½ tsk Groft salt | |
100 g Hokkaido græskar i små kugler (ca. 1 cm i diameter) | |
Groftkværnet peber |
Brændt porre
50 g Porrer - kun det hvide (ca. 50 g) |
---|
Hytteostcreme
1½ dl Hytteost | |
---|---|
½ tsk Fintrevet appelsinskal (usprøjtet) |
Pynt
Skovsyre |
---|
Sådan gør du
Syltet hokkaido
Brændt porre
Hytteostcreme
Anretning
Bedømmelse
Alt kan forberedes dagen før. I stedet for hokkaido i kugler kan du lave små tern (ca. 1 x 1 cm) Kuglerne kan du lave med et parisiennejern (melonkugleudstikker).
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3344 kJ / 799 kcal
Næringsindhold pr. 100g
440 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 41,3 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 8,5 g |
Fedt: | 25,9 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.