Rimmet torsk med syltet hokkaido og hytteostcreme
3 timer 5 min
•
Arbejdstid: 50 min
•
Frisk og syrlig kold fiskeforret med knas og blød creme
Ingredienser
Rimmet torsk
350 g
Torskefilet (frosset min. 24 timer)
|
|
---|---|
½ spsk
Groft salt
|
|
½ spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Syltet hokkaido
½ dl
Æbleeddike
|
|
---|---|
2 spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Hokkaido græskar i små kugler (ca. 1 cm i diameter)
|
|
Groftkværnet peber
|
Brændt porre
50 g
Porrer - kun det hvide (ca. 50 g)
|
---|
Hytteostcreme
1½ dl
Hytteost
|
|
---|---|
½ tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Sådan gør du
Syltet hokkaido
Brændt porre
Hytteostcreme
Anretning
Alt kan forberedes dagen før. I stedet for hokkaido i kugler kan du lave små tern (ca. 1 x 1 cm) Kuglerne kan du lave med et parisiennejern (melonkugleudstikker).
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3348 kJ / 800 kcal
Næringsindhold pr. 100g
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 41,3 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 8,5 g |
Fedt: | 25,9 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.