Ris- og grøntsagstærte med salatost
•
En vegetarisk tærte fyldt med ris, fennikel, squash, peberfrugt, spinat og salatost.
Ingredienser
|
5 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
200 g
Grødris
|
|
|
25 g
Smør
|
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
|
1
Fennikel i tern (ca. 100 g)
|
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2
Grønne squash i halve skiver (ca. 775 g)
|
|
|
1
Rød peberfrugt i tern (ca. 175 g)
|
|
|
100 g
Grofthakkede babyspinatblade
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Æg
|
|
|---|---|
|
125 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
|
1 spsk
Finthakkede basilikumblade
|
Tilbehør
|
300 g
Blandet grøn salat
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kom et stykke bagepapir i din springform, hvis den ikke er helt tæt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 4,9 g |
| Kulhydrat: | 7,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.