Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner

Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner

60+ min Dessert
Fryseegnet

Rør blot ikke ved min gamle jul....eller kunne det være sjovt at prøve en ny variation af risalamanden - med mandelkrokant og appelsinsauce og kvark sammen med ris og flødeskum.

Velbekomme!
Tip

Risalamanden kan også spises dagen efter.

Frysetip

Risalamanden kan fryses.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20375 kJ / 4870 kcal

Næringsindhold pr. 100g

575 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 11,3 % 3,8 g
Kulhydrat: 54,8 % 18,5 g
Fedt: 33,9 % 5,3 g
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser