10200 kJ / 2438 kcal
667 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,8 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 11,3 g |
Fedt: | 61,4 % | 11,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
---|
Knoldselleri i tern
|
¼ |
---|---|
Grøntsagsbouillon
|
½ liter |
1 dl | |
Tør hvidvin, fx riesling
|
1 dl |
Laurbærblade
|
3 |
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Risottoris
|
2 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
100 g |
150 g |
Rensede ærteskud
|
100 g |
---|
Pærer i tynde skiver
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|