Risotto med selleri og stegte blommer
30 min
•
En dejlig risotto med saftighed fra hytteost og stegte blommer. Cremet og alligevel let.
Ingredienser
Risotto
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
|
100 g
Knoldselleri i små tern
|
|
|
4 dl
Risottoris (ca. 320 g)
|
|
|
6 dl
Vand
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Stegte blommer
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
200 g
Blommer i tykke både
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Risotto, fortsat
|
200 g
Knoldselleri i stave
|
|
|---|---|
|
3 stilke
Bladselleri i stave (ca. 100 g)
|
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
Pynt
|
Blade af bladselleri
|
|---|
Hertil
|
500 g
Stegt kød, fx kyllingefilet eller skinkeschnitzler
|
|---|
Sådan gør du
Risotto
Stegte blommer
Risotto, fortsat
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 6,6 g |
| Fedt: | 1,5 g |
| Kulhydrat: | 12,7 g |