Ristet brød med krydrede kantareller
30 min
•
En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
200 g
Rensede kantareller
|
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
|
2 spsk
Grofthakkede tørrede tranebær
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
4 skiver
Ristet franskbrød (ca. 150 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Pynt
|
Strå af purløg
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
689 kJ / 165 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,9 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 9,2 g |
| Kulhydrat: | 14,2 g |