Ristet brød med krydrede kantareller

30 min
Ristet brød med krydrede kantareller

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

Ingredienser

25 g Smør
200 g Rensede kantareller
100 g Salatost i tern
1 dl Fintklippet purløg
2 spsk Grofthakkede tørrede tranebær
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
4 skiver Ristet franskbrød (ca. 150 g)
1 tsk Flagesalt

Pynt

Strå af purløg

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.
  • Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.
  • Pynt med purløg og server straks.

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3567 kJ / 852 kcal

Næringsindhold pr. 100g

687 kJ / 164 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 15,6 % 6,3 g
Kulhydrat: 35 % 14,2 g
Fedt: 49,4 % 9,2 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/ristet-brod-med-krydrede-kantareller/