Roastbeef med bagte kartofler
1 time 5 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Roastbeef med bagte kartofler er skøn gæstemad. Både roastbeef og de bagte kartofler passer sig selv i ovnen, mens du tager imod gæsterne. Server fx en lækker ravigotte dressing til de bagte kartofler.
Ingredienser
Roastbeef
1½ kg
Roastbeef af okseinderlår
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Vand
|
Bagte kartofler
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
2½ kg
Skrubbede bagekartofler
|
Ravigottedressing
½ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Ravigottesauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
Tilbehør
300 g
Blandet grøn salat
|
---|
Sådan gør du
Roastbeef
Bagte kartofler
Ravigottedressing
Anretning
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Ravigottedressingen (minus flødeskum) kan forberedes dagen før.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
289 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 2,7 g |
Kulhydrat: | 5,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
