Ca. 20 min. ved 250° - varmluft.
9549 kJ / 2282 kcal
391 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 12,1 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 54 % | 12,4 g |
Fedt: | 33,9 % | 3,6 g |
Skrællede rødbeder i både (ca. kg)
|
750 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Knoldselleri i grove stykker (ca. g)
|
600 g |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Madlavningsfløde
|
2½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Olivenolie
|
1½ spsk |
---|---|
Rensede svampe i mundrette bidder, fx markchampignon, shiitake og bøgehat
|
450 g |
Finthakkede frisk rosmarin
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Skyllede blade af hjertesalat
|
100 g |
---|
Ristet groft brød
|
250 g |
---|