Ca. 20 min. ved 250° - varmluft.
9549 kJ / 2282 kcal
391 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 12,1 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 54 % | 12,4 g |
Fedt: | 33,9 % | 3,6 g |
750 g
Skrællede rødbeder i både (ca. kg)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
600 g
Knoldselleri i grove stykker (ca. g)
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
450 g
Rensede svampe i mundrette bidder, fx markchampignon, shiitake og bøgehat
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Skyllede blade af hjertesalat
|
---|
250 g
Ristet groft brød
|
---|