Bagt rodfrugtsalat
45 min
•
Dejlig nem ret med masser af grønt, perlespelt, sennepsdressing og salatost.
Ingredienser
|
400 g
Små kartofler i både
|
|
|---|---|
|
3
Rødbeder i tern (ca. 300 g)
|
|
|
4
Gulerødder i tern (ca. 300 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
|---|---|
|
3 dl
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Dressing
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
|---|---|
|
250 g
Salatost i mindre stykker
|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 16,1 g |