Rødløgssmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Smager skønt på den nystegte bøf direkte fra grillen. Prøv det også til fisk og vildt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille finthakket rødløg
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1½ dl rødvin
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tempereret smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rødløg, hvidløg, rødvin, balsamico, salt og peber i en lille tykbundet gryde. Bring det i kog og kog det ved jævn varme i 10-12 min. eller til væsken er kogt ind. Lad blandingen køle let af og bland den med smørret. Smag til. Læg smørret i et stykke film og form det til en rulle. Stil smørret i køleskabet til det er helt koldt. Skær skiver af det kolde smør og anret det på små tallerkener.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 96 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag