Rødløgssmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Smager skønt på den nystegte bøf direkte fra grillen. Prøv det også til fisk og vildt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille finthakket rødløg
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1½ dl rødvin
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tempereret smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rødløg, hvidløg, rødvin, balsamico, salt og peber i en lille tykbundet gryde. Bring det i kog og kog det ved jævn varme i 10-12 min. eller til væsken er kogt ind. Lad blandingen køle let af og bland den med smørret. Smag til. Læg smørret i et stykke film og form det til en rulle. Stil smørret i køleskabet til det er helt koldt. Skær skiver af det kolde smør og anret det på små tallerkener.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 96 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: