Rødtunge med urter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g frisk hvid pasta, fx fettuccine

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, fløde, salt og peber og giv grøntsagerne et opkog. Fordel den afdryppede pasta i 4 ovnfaste skåle og derpå grøntsager med væde.

Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Drys med salt og peber. Rul fiskefileterne stramt om ost og krydderurter - fra halespidsen og med skindsiden indad. Skær rullerne midt over og læg 2 i hver skål. Bag retten midt i ovnen. Drys med ost ved serveringen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 3 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: