Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
7615 kJ / 1820 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 31,8 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 21,3 % | 4,8 g |
Fedt: | 46,9 % | 4,8 g |
250 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Porrer i meget tynde strimler
|
|
3
Gulerødder i meget tynde stave
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Rødtungefileter
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Blåskimmelost i mindre stykker
|
|
1 dl
Grofthakkede krydderurter, fx dild, persille og kørvel
|
|
25 g
Blåskimmelost
|