Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
9011 kJ / 2154 kcal
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 29,6 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 8 g |
Fedt: | 40,5 % | 5 g |
Frisk hvid pasta, fx fettuccine
|
250 g |
---|
Smør
|
25 g |
---|---|
Porrer i meget tynde strimler
|
2 |
Gulerødder i meget tynde stave
|
3 |
Tør hvidvin, fx riesling
|
1 dl |
Madlavningsfløde
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Rødtungefileter
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Blåskimmelost i mindre stykker
|
100 g |
Grofthakkede krydderurter, fx dild, persille og kørvel
|
1 dl |
Blåskimmelost
|
25 g |