Rødtunge med urter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g frisk hvid pasta, fx fettuccine

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, fløde, salt og peber og giv grøntsagerne et opkog. Fordel den afdryppede pasta i 4 ovnfaste skåle og derpå grøntsager med væde.

Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Drys med salt og peber. Rul fiskefileterne stramt om ost og krydderurter - fra halespidsen og med skindsiden indad. Skær rullerne midt over og læg 2 i hver skål. Bag retten midt i ovnen. Drys med ost ved serveringen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: