Rødtunge med urter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g frisk hvid pasta, fx fettuccine

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, fløde, salt og peber og giv grøntsagerne et opkog. Fordel den afdryppede pasta i 4 ovnfaste skåle og derpå grøntsager med væde.

Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Drys med salt og peber. Rul fiskefileterne stramt om ost og krydderurter - fra halespidsen og med skindsiden indad. Skær rullerne midt over og læg 2 i hver skål. Bag retten midt i ovnen. Drys med ost ved serveringen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag