Rødtunger og tyk fløde med citronmelisse
•
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.
Ingredienser
Jordbærkompot
|
450 g
Friske jordbær i halve
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|
|
4
Flåede rødtunger (ca. 900 g)
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tyk fløde med citronmelisse
|
½ liter
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
4 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
Salat med jordbærkompot
|
1 liter
Blade af hovedsalat (ca. 75 g)
|
|
|---|---|
|
¾
Agurk i meget tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
1 kg
Kogte, skrabede nye kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Jordbærkompot
Tyk fløde med citronmelisse
Salat med jordbærkompot
Tips
Bemærk
Gill - jordbær
Bagetid - rødtunger
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 6,2 g |
| Kulhydrat: | 6,6 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.