Rødvinssauce med and og bagte løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Dejlig sauce kogt på rødvin og vindruer. Smager godt til fx stegt and eller vildt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g blå eller grønne vindruer
  • 3½ dl halvtør rødvin, fx côtes du rhône

Hertil

  • 6 stegte andelår (ca. 1800 g)
  • 1½ kg aspargeskartofler
  • 900 g bagte rødløg - se link

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver vindruerne og kom dem i en tykbundet gryde sammen med rødvinen. Kog druer og vin ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. Si vindruerne fra og mål "siruppen" - der skal være ca. ½ dl.

Kom "siruppen" tilbage i gryden og tilsæt hvid mælkesauce, rødvin, sukker, salt, peber og kulør. Bring rødvinssaucen i kog og smag den til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 27220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 62 %

Print

Vin match

Grenache, syrah, cinsault m.fl. Chateauneuf-du-Pape, Frankrig

Til denne sauce med sødme fra druerne vil en rød chateauneuf-du-pape fungere rigtig godt. Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til and

Andre gode forslag