Røget makrel med frittata
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Røget makrel med frittata er opskrift på en dansk frokost klassiker med et italiensk pift. Røget makrel sammen med den krydrede æggekage er perfekt på en rugbrød.
Ingredienser
10 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Forårsløg i tynde skiver
|
|
2
Tomater i små tern
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3
Æg
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1
Røget makrel
|
|
---|---|
2 skiver
Rugbrød
|
Pynt
Dildkviste
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7361 kJ / 1759 kcal
Næringsindhold pr. 100g
790 kJ / 189 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,3 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 15,3 % | 7,1 g |
Fedt: | 60,4 % | 12,9 g |