Røsti med grøn salat og grillet kylling
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Små lækre røsti, som får smag og fylde fra salatost. Hertil en sprød grøn salat og saftigt grillet kyllingebryst.
Ingredienser
Røsti
| 
                                     
                                            
                                                    1 kg
                                                Fintrevne melede kartofler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Fintrevne løg (ca. 200 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Salatost i tern
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 dl
                                                Fintklippet purløg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Kyllingefileter (ca. 400 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
Grøn salat
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Hvidvinseddike
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Dijonsennep
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Lille knust fed hvidløg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Romainesalat revet i grove stykker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Agurk i tern (ca. 250 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ bundt
                                                Forårsløg i tynde ringe (ca. 50 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Purløg
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Røsti
Grøn salat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
352 kJ / 84 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 6,4 g | 
| Fedt: | 2,9 g | 
| Kulhydrat: | 8 g |