Rugbrødschips
&format=webp)
Sprøde og knasende rugbrødschips til forretten, til ostebordet eller i madkassen - eller hvad siger du til rugbrødschips med laks?. Du kan variere smagen på rugbrødschipsene alt efter, hvad de skal bruges til. Når du går i gang med disse hjemmelavede rugbrødschips kan du variere med tørrede krydderier eller friskrevet hvidløg på chipsene inden de bages. Rugbrødschips i ovn er hurtige at lave - og de smager forrygende godt. Ristede rugbrødschips er et hit hos både børn og voksne.
Ingredienser
Rugbrødschips
200 g
Groft rugbrød
|
|
---|---|
4 tsk
Olie
|
|
2 tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Rugbrødschips
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar rugbrødschipsene i en lufttæt beholder i ca. 1 uge.
Drys rugbrødschips med hvidløg, friske eller tørrede krydderurter - eller måske chiliflager.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
984 kJ / 235 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 7,1 g |
Protein: | 4,4 g |
Fedt: | 8,9 g |
Kulhydrat: | 34,1 g |
