Rugbrødssandwich med grøn spread

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner

Grøn spread

Strimlede grøntsager

  • 1 gul peberfrugt i helt tynde strimler (ca. 150 g)
  • 3 gulerødder i helt tynde strimler (ca. 175 g)
  • ½ agurk i helt tynde strimler (ca. 150 g)
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk flagesalt
  • 8 skiver softkerne rugbrød - evt. ristet (ca. 475 g)
  • 200 g røget svinemørbrad i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøn spread

Kom ærter, dildkviste, vand, ost og peber i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed til spreaden er ensartet og grøn. Smag til.

Strimlede grøntsager

Vend peberfrugt, gulerod og agurk sammen. Tag halvdelen af grøntsagerne fra og gem dem til de 4 sandwiches. Bland resten af de strimlede grøntsager med feldsalat og salt og fordel dem på et stort fad.

Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af den grønne spread. Læg dem sammen om røget mørbrad og de usaltede strimlede grøntsager. Del evt. de 4 sandwich til hver 2 trekanter og anret dem på salaten. Server sammen med resten af den grønne spread.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: