Rugbrødssandwich med grøn spread

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner

Grøn spread

Strimlede grøntsager

  • 1 gul peberfrugt i helt tynde strimler (ca. 150 g)
  • 3 gulerødder i helt tynde strimler (ca. 175 g)
  • ½ agurk i helt tynde strimler (ca. 150 g)
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk flagesalt
  • 8 skiver softkerne rugbrød - evt. ristet (ca. 475 g)
  • 200 g røget svinemørbrad i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøn spread

Kom ærter, dildkviste, vand, ost og peber i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed til spreaden er ensartet og grøn. Smag til.

Strimlede grøntsager

Vend peberfrugt, gulerod og agurk sammen. Tag halvdelen af grøntsagerne fra og gem dem til de 4 sandwiches. Bland resten af de strimlede grøntsager med feldsalat og salt og fordel dem på et stort fad.

Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af den grønne spread. Læg dem sammen om røget mørbrad og de usaltede strimlede grøntsager. Del evt. de 4 sandwich til hver 2 trekanter og anret dem på salaten. Server sammen med resten af den grønne spread.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: