Rugbrødssandwich med grøn spread
20 min
•

En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.
Ingredienser
Grøn spread
100 g
Friske eller optøede frosne ærter
|
|
---|---|
1 dl
Dildkviste
|
|
3 spsk
Vand
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
Friskkværnet peber
|
Strimlede grøntsager
1
Gul peberfrugt i helt tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
---|---|
3
Gulerødder i helt tynde strimler (ca. 225 g)
|
|
½
Agurk i helt tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
50 g
Renset feldsalat
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
8 skiver
Softkerne rugbrød - evt. ristet (ca. 475 g)
|
|
---|---|
200 g
Røget grisemørbrad i tynde skiver
|
Sådan gør du
Grøn spread
Strimlede grøntsager
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8514 kJ / 2035 kcal
Næringsindhold pr. 100g
531 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 22 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 16,3 g |
Fedt: | 25,7 % | 3,7 g |
