Rugbrødssandwich med grøn spread

Rugbrødssandwich med grøn spread

20 min
En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.

Sådan gør du

Grøn spread
  • Kom ærter, dildkviste, vand, ost og peber i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed til spreaden er ensartet og grøn. Smag til.
Strimlede grøntsager
  • Vend peberfrugt, gulerod og agurk sammen. Tag halvdelen af grøntsagerne fra og gem dem til de 4 sandwiches. Bland resten af de strimlede grøntsager med feldsalat og salt og fordel dem på et stort fad.
  • Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af den grønne spread. Læg dem sammen om røget mørbrad og de usaltede strimlede grøntsager. Del evt. de 4 sandwich til hver 2 trekanter og anret dem på salaten. Server sammen med resten af den grønne spread.
Mere inspiration

En lækker og varm rugbrødssandwich med masser af smag og grønt.

Rugbrødssandwich
35 min
Rugbrødssandwich
(2)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8566 kJ / 2047 kcal

Næringsindhold pr. 100g

534 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 22,1 % 6,9 g
Kulhydrat: 52 % 16,3 g
Fedt: 25,9 % 3,7 g

Ingredienser

Grøn spread
Friske eller optøede, frosne ekstrafine ærter
100 g
Friske dildkviste
1 dl
Vand
3 spsk
200 g
Friskkværnet peber
Strimlede grøntsager
Gul peberfrugt i helt tynde strimler (ca. 150 g)
1
Gulerødder i helt tynde strimler (ca. 225 g)
3
Agurk i helt tynde strimler (ca. 150 g)
½
Renset feldsalat
50 g
Flagesalt
½ tsk
Softkerne rugbrød - evt. ristet (ca. 475 g)
8 skiver
Røget grisemørbrad i tynde skiver
200 g