Salat med røget laks og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Castello® Mild Blue Creamy Mild
  • 1 liter renset feldsalat
  • 1 liter rensede babyspinatblade
  • 200 g varmrøget laks i mindre stykker
  • 2 spsk valnøddeolie
  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner i halve
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g ristet italiensk flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i mindre bidder. Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen. Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: