Salat med røget laks og valnødder

15 min
Salat med røget laks og valnødder

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Ingredienser

1 liter Renset feldsalat
1 liter Rensede babyspinatblade
200 g Varmrøget laks i mindre stykker
150 g Blåskimmelost, i mindre bidder
2 spsk Valnøddeolie
½ spsk Hvid balsamicoeddike
75 g Valnøddekerner i halve
½ tsk Havsalt, fx Læsø sydesalt
Friskkværnet peber

Tilbehør

200 g Ristet italiensk flute

Sådan gør du

  • Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen.
  • Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9933 kJ / 2374 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1185 kJ / 283 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 16,7 % 11,6 g
Kulhydrat: 19,3 % 13,5 g
Fedt: 64 % 20,5 g
https://www.arla.dk/opskrifter/salat-med-roget-laks-og-valnodder/