Salat med røget laks og valnødder
15 min

Salat med røget laks og valnødder

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med røget laks og valnødder

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Antal portioner
  • 150 g Castello® Mild Blue
  • 1 liter renset feldsalat
  • 1 liter rensede babyspinatblade
  • 200 g varmrøget laks i mindre stykker
  • 2 spsk valnøddeolie
  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner i halve
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g ristet italienske flutes

Fremgangsmåde:

Skær osten i mindre bidder. Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen. Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 63 %
Print