Salat med røget laks og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g Castello® Mild Blue Creamy Mild
  • 1 liter renset feldsalat
  • 1 liter rensede babyspinatblade
  • 200 g varmrøget laks i mindre stykker
  • 2 spsk valnøddeolie
  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner i halve
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g ristet italiensk flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i mindre bidder. Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen. Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 63 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: