Salat med røget laks og valnødder

Salat med røget laks og valnødder

15 min
En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Sådan gør du

  • Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen.
  • Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.
Energiindhold for hele retten:

11886 kJ / 2841 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1418 kJ / 339 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 14,1 % 11,8 g
Kulhydrat: 25,9 % 21,6 g
Fedt: 60 % 23 g

Ingredienser

1 liter Renset feldsalat
1 liter Rensede babyspinatblade
200 g Varmrøget laks i mindre stykker
150 g Blåskimmelost, i mindre bidder
2 spsk Valnøddeolie
½ spsk Hvid balsamicoeddike
75 g Valnøddekerner i halve
½ tsk Havsalt, fx Læsø sydesalt
Friskkværnet peber
Tilbehør
200 g Ristet italiensk flute
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk