Salat med røget laks og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Castello® Mild Blue Creamy Mild
  • 1 liter renset feldsalat
  • 1 liter rensede babyspinatblade
  • 200 g varmrøget laks i mindre stykker
  • 2 spsk valnøddeolie
  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner i halve
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g ristet italiensk flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i mindre bidder. Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen. Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: