Salat med røget laks og valnødder
15 min
•
En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.
Ingredienser
1 liter
Renset feldsalat
|
|
---|---|
1 liter
Rensede babyspinatblade
|
|
200 g
Varmrøget laks i mindre stykker
|
|
150 g
Blåskimmelost, i mindre bidder
|
|
2 spsk
Valnøddeolie
|
|
½ spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
75 g
Valnøddekerner i halve
|
|
½ tsk
Havsalt, fx Læsø sydesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
200 g
Ristet italiensk flute
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9933 kJ / 2374 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1185 kJ / 283 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,7 % | 11,6 g |
Kulhydrat: | 19,3 % | 13,5 g |
Fedt: | 64 % | 20,5 g |