Salat med røget laks og valnødder

Salat med røget laks og valnødder

15 min
En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Sådan gør du

  • Skær osten i mindre bidder. Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen. Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11886 kJ / 2841 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1418 kJ / 339 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 14,1 % 11,8 g
Kulhydrat: 25,9 % 21,6 g
Fedt: 60 % 23 g

Ingredienser

Castello® Mild Blue
150 g
Renset feldsalat
1 liter
Rensede babyspinatblade
1 liter
Varmrøget laks i mindre stykker
200 g
Valnøddeolie
2 spsk
Hvid balsamicoeddike
½ spsk
Valnøddekerner i halve
75 g
Havsalt, fx Læsø sydesalt
½ tsk
Friskkværnet peber
Tilbehør
Ristet italiensk flute
200 g