Salat med savojkål, valnødder, abrikoser og blå ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Super enkel og nem savojkålssalat med både syrligt, sødt og bittert. Server med ristet rugbrød, så får du også lidt knas.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ savojkål (ca. 400 g)

Vinaigrette

  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¾ tsk fint salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil bladene af savojkålen og riv dem i mindre stykker. Læg bladene i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå 1 min. og hæld vandet fra. Slyng bladene tørre i en salatslynge eller tør dem grundigt i et rent viskestykke.

Vinaigrette

Pisk alle ingredienserne til vinaigretten sammen. Smag til. Vend den sammen med savojkålsbladene.

Rist valnødderne i en tør stegepande i ca. 3 min ved høj varme - eller til de har fået lidt farve. Vend valnødder, abrikoser og ost sammen med kålen og anret den på et flot fad. Server evt. med ristet rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 72 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag