Salat med savojkål, valnødder, abrikoser og blå ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

20 min

Super enkel og nem savojkålssalat med både syrligt, sødt og bittert. Server med ristet rugbrød, så får du også lidt knas.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ savojkål (ca. 400 g)

Vinaigrette

  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¾ tsk fint salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil bladene af savojkålen og riv dem i mindre stykker. Læg bladene i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå 1 min. og hæld vandet fra. Slyng bladene tørre i en salatslynge eller tør dem grundigt i et rent viskestykke.

Vinaigrette

Pisk alle ingredienserne til vinaigretten sammen. Smag til. Vend den sammen med savojkålsbladene.

Rist valnødderne i en tør stegepande i ca. 3 min ved høj varme - eller til de har fået lidt farve. Vend valnødder, abrikoser og ost sammen med kålen og anret den på et flot fad. Server evt. med ristet rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag