Stegt sandart med æble-sellerisalat
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Sandarten er en fast og dejlig fisk....så kan du få fat i den, er den absolut værd at prøve. I maj måned er sandarten fredet.
Ingredienser
Æble-sellerisalat
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Fraiche
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Ravigottesauce
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Finthakkede stilke fra bredbladet persille
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Karry
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Knoldselleri i tynde stave
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3
                                                Røde æbler i tynde både, fx discovery (ca. 250 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 75 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    125 g
                                                Syltede agurker i aflange tynde skiver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Blade af bredbladet persille
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Renset sandartfileter med skind
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Hakket bredbladet persille
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Kogte kartofler
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Æble-sellerisalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for sandart kan du bruge rødfisk eller kuller med skind. Eller du kan bruge filet af torsk og rødspætte uden skind.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
304 kJ / 73 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 5,1 g | 
| Fedt: | 1,5 g | 
| Kulhydrat: | 9,5 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    