Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål
30 min
&format=webp)
Denne sandwich med flaksteak tilfredsstiller de flestes ønske om en fyldig sandwich med smag og bil. Eller måske er det snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.

Ingredienser
4 personer
Flanksteak
15 g Smør | |
---|---|
1 Flanksteak (ca. 400 g) | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Tomatkrydret hvidkål
400 g Meget fintsnittet hvidkål | |
---|---|
250 g Cherrytomater i kvarte | |
1 dl Grofthakket frisk dild | |
½ tsk Groft salt |
200 g Hytteost | |
---|---|
3 spsk Tomatsalsa | |
4 Grove sandwichboller | |
1 dl Tomatsalsa | |
100 g Syltede agurker i lange skiver |
Sådan gør du
Flanksteak
Tomatkrydret hvidkål
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9304 kJ / 2224 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 29,9 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 12,5 g |
Fedt: | 21,6 % | 2,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.