Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål
30 min
•
&format=webp)
Denne sandwich med flaksteak tilfredsstiller de flestes ønske om en fyldig sandwich med smag og bil. Eller måske er det snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.
Ingredienser
Flanksteak
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatkrydret hvidkål
400 g
Meget fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1 dl
Grofthakket frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatsalsa
|
|
4
Grove sandwichboller
|
|
1 dl
Tomatsalsa
|
|
100 g
Syltede agurker i lange skiver
|
Sådan gør du
Flanksteak
Tomatkrydret hvidkål
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
440 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3 g |
Protein: | 7,7 g |
Fedt: | 2,6 g |
Kulhydrat: | 12,5 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
