Sandwich med kylling og karry

Nøglehulsmærket opskrift

Sandwich med kylling og karry

Bedømmelse

(5 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Uhmm! En dejlig sandwich med kylling, karrydressing og ananas. Det er altså bare en god kombination.

Ingredienser

Antal portioner
  • ¼ frisk ananas
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • ¼ tsk madraskarry
  • ¾ tsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 1 kyllingefilet
  • ¼ tsk groft salt
  • 2 store, grove sandwichboller
  • 200 fintsnittet hvidkål
  • 1 dl blandede babysalatblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl den kvarte ananas ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Fjern midterstokken og skær derefter ananaskødet i tynde skiver. Tag 3-4 skiver fra og mas (mellem fingrene) ca. 1 spsk saft fra.

Rør hytteost med ananassaften, karry, sukker og salt. Smag dressingen til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileten ca. 1 min. på hver side. Steg kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Drys med salt og skær kyllingefileten i skiver.

Rist bollerne og lad dem køle af. Flæk bollerne, smør med karrydressing og læg dem sammen om hvidkål, ananas, kyllingekød og salatblade.

Klem sandwichene lidt sammen og pak dem i madpapir og derefter i madkasser. Læg en serviet ved hver.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 17 %

Kilde: