Sandwich med surkål og roastbeef

Sandwich med surkål og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

10 min

Et dejligt stykke smørrebrød med surkåls-flødeost, sennep, roastbeef og knas fra ristede løg. Enkelt, anderledes og godt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver landbrød
  • 2 spsk dijonnaise
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Flødeost naturel 65+
  • 4 spsk surkål eller sauerkraut
  • 1 stor tomat i skiver (ca. 100 g)
  • 4 skiver roastbeef
  • ½ spsk ristede løg

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smør brødskiverne med dijonnaise.
  2. Vend flødeost og surkål sammen og fordel blandingen på 2 af skiverne.
  3. Læg herpå tomatskiver, roastbeef og ristede løg.
  4. Drys med peber, læg sandwichen sammen og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4216 kJ / 1008 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 14,2 %
  • Kulhydrat: 53,8 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag