Aspargespande med rejer
&format=webp)
Aspargespande med rejer er en nem og hurtig ret, som smager af forår og sommer. Vi bliver opfordret til at spise flere fisk og skaldyr, og der er rejer lige til højrebenet. De fleste både børn og voksne er vilde med rejer og der er ikke meget arbejde forbundet med at servere dem - med mindre du altså vælger at pille rejerne selv. Aspargespande med rejer er lækker mad på en helt almindelig hverdag.....og så er maden klar på nogenlunde den tid, det tager at koge pasta. Velbekomme!
Ingredienser
Aspargespande
2
Agurker (ca. 500 g)
|
|
---|---|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
1 tsk
Lys saucejævner
|
|
300 g
Optøede, frosne rejer
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
400 g
Tørret pasta, fx spaghetti - koges
|
---|
Sådan gør du
Aspargespande
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis dine agurker er slanke og faste, behøver du ikke fjerne kernerne. Er de derimod tykke, med mange kerner, bliver det en lidt vandet affære, hvis ikke du fjerner dem.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
505 kJ / 121 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 6,6 g |
Fedt: | 1,7 g |
Kulhydrat: | 19,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
