Savarin - fyldt, fransk dessertkage

60+ min Dessert

Skal du have dessert i aften? Så skal opskriften på savarin - fyldt, fransk dessertkage prøves. Denne lækre kage med inspiration fra Frankrig har en fyldig smag af bl.a. vanilje og sukkerlage med rom.

Savarin - fyldt, fransk dessertkage
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19277 kJ / 4607 kcal

Energifordeling:
Fiber: 21 g
Protein: 4,2 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 29,5 %
Alkohol: 9,3 %
Frysetip

Kagen kan fryses uden sukkerlage.

Tips

Du kan bage kagen dagen før og stille den tildækket i køleskabet. Hæld den varme sukkerlage over kagen ca. 3 timer før serveringen. Du kan erstatte rom med orangelikør i sukkerlagen. I stedet for appelsinskiver og granatæblekerner kan du servere jordbær og blåbær til.

Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble. 

Ingredienser