Savarin - fyldt, fransk dessertkage

Savarin - fyldt, fransk dessertkage

60+ min Dessert
Fryseegnet
Skal du have dessert i aften? Så skal opskriften på savarin - fyldt, fransk dessertkage prøves. Denne lækre kage med inspiration fra Frankrig har en fyldig smag af bl.a. vanilje og sukkerlage med rom.
Velbekomme!
Frysetip

Kagen kan fryses uden sukkerlage.

Tips

Du kan bage kagen dagen før og stille den tildækket i køleskabet. Hæld den varme sukkerlage over kagen ca. 3 timer før serveringen. Du kan erstatte rom med orangelikør i sukkerlagen. I stedet for appelsinskiver og granatæblekerner kan du servere jordbær og blåbær til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19246 kJ / 4600 kcal

Næringsindhold pr. 100g

869 kJ / 208 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 4,2 % 2,1 g
Kulhydrat: 57 % 29,2 g
Fedt: 29,5 % 6,9 g
Alkohol: 9,3 %
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise