Sirupskage med smør
1 time 5 min
•
Sirupskagen bliver kun bedre efter et par dage. Den serveres i skiver smurt med koldt smør.
Ingredienser
2
Æg
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
125 g
Smør
|
|
250 g
Sirup (ca. 1¾ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1½ tsk
Stødt nellike
|
|
½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
|
½ tsk
Natron
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
|
1¼ dl
Kærnemælk
|
Tilbehør
175 g
Koldt smør
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
22654 kJ / 5414 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1629 kJ / 389 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,7 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 51,3 g |
Fedt: | 42,8 % | 18,8 g |