Skinkemignon med majssalat og salt ingefærdressing
45 min
•
De saftige kerner fra friske majskolber er kernen i den lækre salat, der bliver serveret til skinkemignon og dressingen lavet af salatost smagt til med chili, lime og ingefær.
Ingredienser
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Skinkemignon (ca. 350 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
2 spsk
Vand
|
Salt ingefærdressing
|
200 g
Salatost i tern
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Mælk
|
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Majssalat
|
2
Majskolber (ca. 600 g)
|
|
|---|---|
|
1 liter
Vand
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
200 g
Fintnittet hvidkål
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 tsk
Dildfrø
|
|
|
3 spsk
Grofthakket frisk dild
|
|
|
100 g
Babysalatblade
|
Tilbehør
|
1 kg
Kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Salt ingefærdressing
Majssalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
304 kJ / 73 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 8,8 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt frisk ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.