10774 kJ / 2575 kcal
545 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 20,5 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 12,1 g |
Fedt: | 41,7 % | 6,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Mild paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
1½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
½ tsk
Mild paprika
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Broccoli
|
|
---|---|
3 dl
Løse ris, parboiled - koges
|