Skinkeschnitzler med paprikasauce

Bedømmelse

(36 vurderinger)

45 min

Klassisk, lækker og nem at tilberede er ord der dækker denne opskrift på skinkeschnitzler med paprikasauce. Glæd dig til at prøve den!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skinkeschnitzler
  • 2 tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Paprikasauce

Tilbehør

  • 600 g broccoli
  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Paprikasauce

Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: