Skinkeschnitzler med paprikasauce

45 min
Skinkeschnitzler med paprikasauce

Lækre skinkeschnitzler med paprikasauce. Server fx med dampet broccoli og kogte ris.

Ingredienser

4 Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
2 tsk Mild paprika
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
25 g Smør

Paprikasauce

1½ dl Grøntsagsbouillon
½ tsk Mild paprika
1½ dl Piskefløde eller madlavningsfløde
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Tilbehør

600 g Broccoli
3 dl Løse ris, parboiled - koges

Sådan gør du

  • Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Paprikasauce

  • Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12440 kJ / 2973 kcal

Næringsindhold pr. 100g

630 kJ / 150 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 23,2 % 8,6 g
Kulhydrat: 34,5 % 12,8 g
Fedt: 42,3 % 7,2 g
Relateret video Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

https://www.arla.dk/opskrifter/skinkeschnitzler-med-paprikasauce/