Skinkeschnitzler med paprikasauce

Skinkeschnitzler med paprikasauce

45 min
Lækre skinkeschnitzler med paprikasauce. Server fx med dampet broccoli og kogte ris.
https://www.arla.dk/opskrifter/skinkeschnitzler-med-paprikasauce/

Sådan gør du

  • Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.
Paprikasauce
  • Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
Energiindhold for hele retten:

10774 kJ / 2575 kcal

Næringsindhold pr. 100g

545 kJ / 130 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 20,5 % 6,6 g
Kulhydrat: 37,8 % 12,1 g
Fedt: 41,7 % 6,2 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

4 Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
2 tsk Mild paprika
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
25 g Smør
Paprikasauce
1½ dl Grøntsagsbouillon
½ tsk Mild paprika
1½ dl Piskefløde eller madlavningsfløde
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
600 g Broccoli
3 dl Løse ris, parboiled - koges