Skinkeschnitzler med paprikasauce
45 min

Skinkeschnitzler med paprikasauce

Fedtfattig, lækker og nem at tilberede er ord der dækker denne opskrift på skinkeschnitzler med paprikasauce. Glæd dig til at prøve den!
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkeschnitzler med paprikasauce

Fedtfattig, lækker og nem at tilberede er ord der dækker denne opskrift på skinkeschnitzler med paprikasauce. Glæd dig til at prøve den!

Antal portioner
  • 4 skinkeschnitzler
  • 2 tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Paprikasauce

Tilbehør

  • 600 g broccoli
  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)

Fremgangsmåde:

Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Paprikasauce

Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %
Print