Små laksekugler

Små laksekugler

60+ min
Disse små laksekugler er meget hurtige at lave og kræver ganske få ingredienser. Laksekuglerne er velegnede som en lille hapser til velkomstdrinken på en festlig aften - og de kan også være et afvekslende supplement til en tapasmenu. Laksekuglerne kan hapses som de er, eller lægges på et sprødt underlag og derved fylde lidt mere i maven.

Sådan gør du

Laksekugler
  • Hak laksen og vend den sammen med kvark, halvdelen af krydderurterne og sennep.
  • Form 20 små kugler og vend dem i krydderurterne.
  • Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Bland evt. timian og citronmelisse hvis du ikke kan finde citrontimian. Du kan anrette de små kugler på en lille kiks. rugbrødschips eller et stykke ristet brød.

Energiindhold for hele retten:

1927 kJ / 461 kcal

Næringsindhold pr. 100g

572 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 47,3 % 15,9 g
Kulhydrat: 4,9 % 1,7 g
Fedt: 47,8 % 7,4 g
Mere inspiration

Lækker anretning, når den står på tapas.

Tapasbræt
30 min
Tapasbræt
(11)

Ingredienser

Laksekugler
200 g Koldrøget laks eller gravad laks (ca. g)
1 dl Kvark, fraiche eller cremefraiche
¾ dl Grofthakket frisk citrontimian
1 dl Fintklippet purløg
1 tsk Dijonsennep