Små pizzaer med sprøde rodfrugter
45 min
•
Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager....det er både nemt, hurtigt og lækkert!
Ingredienser
Sprøde rodfrugter
|
2
Pastinakker i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
3
Gulerødder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|
2
Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
|---|---|
|
4 dl
Tomatsauce
|
|
|
250 g
Ananas i tern - frisk eller fra dåse
|
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
50 g
Renset rucolasalat
|
Sådan gør du
Sprøde rodfrugter
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
476 kJ / 114 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 14,8 g |