Små pizzaer med sprøde rodfrugter

45 min
Små pizzaer med sprøde rodfrugter

Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager....det er både nemt, hurtigt og lækkert!

Ingredienser

Sprøde rodfrugter

2 Pastinakker i meget tynde skiver (ca. 250 g)
3 Gulerødder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
2 Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
1 spsk Rapsolie
½ tsk Fint salt
8 Mellem fuldkornstortillaer
4 dl Tomatsauce
250 g Ananas i tern - frisk eller fra dåse
200 g Revet mozzarellaost
50 g Renset rucolasalat

Sådan gør du

Sprøde rodfrugter

  • Vend rodfrugterne med olie og bred dem ud på 3 plader med bagepapir. Bag rodfrugterne øverst, midt og nederst i ovnen i ca. 20 min. ved 225° - varmluft, til de er gyldne og nogenlunde sprøde - byt evt. rundt på pladerne under bagningen. Drys rodfrugterne med salt.
  • Læg imens de 8 tortilla pandekager på 2 stykker bagepapir og smør tomatsaucen på pandekagerne. Fordel ananastern og ost. Træk bagepapiret med pizzaerne over på 2 varme bageplader og bag pizzaerne øverst og nederst i ovnen i ca. 12 min. ved 225° - varmluft. Drys med rucola og de sprøde rodfrugter og server med det samme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9477 kJ / 2265 kcal

Næringsindhold pr. 100g

477 kJ / 114 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 17,4 % 4,9 g
Kulhydrat: 52,8 % 14,8 g
Fedt: 29,8 % 3,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/sma-pizzaer-med-sprode-rodfrugter/