9381 kJ / 2242 kcal
946 kJ / 226 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 7,9 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 27,6 % | 15,4 g |
Fedt: | 64,5 % | 16,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
125 g |
---|---|
Sukker
|
2 spsk |
Vaniljestang - kornene herfra
|
1 |
Fint salt
|
½ tsk |
Bagepulver
|
1 tsk |
Stødt kardemomme
|
¼ tsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Mælk
|
2 dl |
Æg
|
2 |
Smør - smeltet
|
15 g |
Hyldeblomstskærme
|
20 |
---|---|
Smør
|
50 g |
Flormelis
|
1 spsk |
---|---|
¼ liter |