Sæt bradepanden i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 25 min.
Dej
Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt vand og hæld blandingen i en skål. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold ca. 150 g hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Fyld
Rør smør, sukker, kardemomme og ingefær sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem, tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 portioner. Rul den første portion ud til en aflang plade (ca. 25 x 40 cm). Smør halvdelen af fyldet på dejpladen. Rul, fra den lange side, dejpladen til en roulade. Skær rouladen i skiver (a ca. 2 cm). Gentag udrulningen med resten af dejen. Stil sneglene tæt, i en stor bradepande med bagepapir (ca. 35 x 40 cm). Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 20 min. Drys sneglebrødet med perlesukker og bag midt i ovnen.