Sneglebrød med kardemomme
1 time 5 min
•
Alle elsker snegle - og især nybagte!
Ingredienser
Dej
50 g
Smør
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
25 g
Gær
|
|
100 g
Kvark, A38 eller yoghurt
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
½ spsk
Groft salt
|
|
125 g
Pizzamel (ca. 2 dl)
|
|
475 g
Hvedemel (ca. 8 dl)
|
Fyld
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
Pynt
1 spsk
Perlesukker
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Sæt bradepanden i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 25 min.
Dej
Fyld
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17156 kJ / 4100 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1266 kJ / 303 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 7,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 41,2 g |
Fedt: | 37,6 % | 12,8 g |