Der findes ikke noget hyggeligere end bål og snobrød i haven. Her får du opskriften på den mest geniale snobrødsdej. Snobrødsdejen klistrer ikke, den er nem at få rundt om pinden og så smager den rigtigt godt. HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
Mere til og plads ved bålet - så er pandekager altid et hit!
Snobrødsdejen kan laves dagen i forvejen blot du reducerer mængden af gær til ca. 7 gram. Du kan bruge alle slags syrnede mejeriprodukter, det er mælkesyrebakterierne der er godt for dejen.
6523 kJ / 1559 kcal
956 kJ / 228 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 13,4 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 70,4 % | 39,6 g |
Fedt: | 16,2 % | 4,2 g |