Coleslaw
&format=webp)
Nem og enkel opskrift på coleslaw. Coleslaw hører til, når du griller spareribs eller serverer pulled pork med eller uden burger. Den klassiske coleslaw består af en fed dressing med masser af mayonnaise - men her har vi en opskrift på coleslaw, der er knap så fed men smager ligeså godt. Det er nemt at tilberede en hjemmelavet coleslaw - rør en dressing, snit hvidkål fint og riv nogle gulerødder - let, velsmagende og knasende sprødt.
Ingredienser
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
---|---|
250 g
Fintsninttet hvidkål
|
Pynt
Grofthakket persille
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du give din coleslaw endnu mere bid, hvis du tilsætter fine skiver bladselleri. Kan du lide mere smag, så giv dressingen lidt mere dijonsennep.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
240 kJ / 57 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 2,1 g |
Fedt: | 3 g |
Kulhydrat: | 5,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
