10210 kJ / 2440 kcal
1124 kJ / 269 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 6,3 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 14,6 g |
Fedt: | 71,6 % | 21,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør
|
15 g |
---|---|
Honning
|
½ spsk |
Stødt kanel
|
½ tsk |
Æbler i mindre stykker, fx gråsten
|
150 g |
Hasselnøddekerner i grove stykker
|
50 g |
1½ dl | |
Finthakkede friske mynteblade
|
½ dl |
Smør til formene
|
10 g |
---|---|
Sukker til formene
|
4 spsk |
Smør
|
50 g |
---|---|
Hvedemel
|
50 g |
1 dl | |
Vand
|
1 dl |
Sukker
|
1 spsk |
Æg
|
3 |
Friske mynteblade
|
---|