17-20 min. ved 200° - traditionel ovn.
10071 kJ / 2407 kcal
1109 kJ / 265 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,2 % | 4 g |
Kulhydrat: | 23,3 % | 15,2 g |
Fedt: | 70,5 % | 21,1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
15 g
Smør
|
|
---|---|
½ spsk
Honning
|
|
½ tsk
Stødt kanel
|
|
150 g
Æbler i mindre stykker, fx gråsten
|
|
50 g
Hasselnøddekerner i grove stykker
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Finthakkede mynteblade
|
10 g
Smør til formene
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker til formene
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Hvedemel
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
3
Æg
|
Mynteblade
|
---|