Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum

Dessert

Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.

Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10296 kJ / 2461 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1134 kJ / 271 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 6,4 % 4,2 g
Kulhydrat: 22,7 % 15,1 g
Fedt: 70,9 % 21,8 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser