Sous vide
•
Med en Sous Vide varmebehandling sikrer du dig den helt kontrolerede og helt perfekte tilberedning. Her bruger vi metoden til rostbeef, men du kan bruge Sous vide til alle kødstykker, fisk og grøntsager.
Ingredienser
|
1½ kg
Roastbeef
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
For en mere rød tilberedning, indstil temperaturen til 55°, og modsat 60° for en mindre rød tilberedning.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
504 kJ / 121 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 22,7 g |
| Fedt: | 3,2 g |
| Kulhydrat: | 0 g |