Spaghetti bolognese med rødbedesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig spaghetti bolognese med tilbehør af sprød rødbedesalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bolognese

Rødbedesalat

  • 100 g rødbeder i tynde ca. 2 cm brede strimler
  • 3 pærer i tynde både (ca. 300 g)
  • 100 g renset rucolasalat
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

  • 400 g tørret hvid spaghetti - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bolognese

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits kødet ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt løg og hvidløg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt pastasauce og salt og varm retten godt igennem under omrøring. Smag til.

Rødbedesalat

Vend rødbederne sammen med pærer, rucolasalat og pesto. Server salaten til bolognese med den nykogte spaghetti til.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag