Pasta i champignonsauce
30 min
•
&format=webp)
Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.
Ingredienser
2
Hakkede rødløg (ca. 200 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
225 g
Champignoner i halve
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Tørret pasta - koges
|
---|
Pynt
8 skiver
Stegt bacon
|
|
---|---|
Frisk timian
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Saucen kan serveres med revet ost til.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
799 kJ / 191 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 6,3 g |
Fedt: | 7,3 g |
Kulhydrat: | 24,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
