Løvstikken har en dejlig kraftig smag, men sæsonen er ret kort, så brug i stedet basilikum, persille eller koriander, hvis ikke du kan få fat i løvstikken.
9244 kJ / 2209 kcal
481 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,2 % | 4 g |
Kulhydrat: | 59,5 % | 16,8 g |
Fedt: | 26,3 % | 3,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret spaghetti
|
400 g |
Agurker (ca. 600 g)
|
2 |
---|
100 g | |
1 dl | |
Friskkværnet peber
|
½ tsk |
Olivenolie
|
2 spsk |
---|---|
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Finthakket rød chilipeber
|
2 spsk |
Strimlede friske løvstikkeblade
|
1 dl |
Flagesalt
|
1 tsk |
---|