Løvstikken har en dejlig kraftig smag, men sæsonen er ret kort, så brug i stedet basilikum, persille eller koriander, hvis ikke du kan få fat i løvstikken.
9170 kJ / 2192 kcal
478 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,3 % | 4 g |
Kulhydrat: | 60 % | 16,9 g |
Fedt: | 25,7 % | 3,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
2
Agurker (ca. 600 g)
|
---|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dl
Strimlede friske løvstikkeblade
|
1 tsk
Flagesalt
|
---|