Vil I have kød til spaghettien, passer det fint med stegte kyllingefileter. Skru evt. ned for spaghettien, så du ikke får lavet alt for meget mad, hvis I spiser kød til.
10649 kJ / 2545 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 15,3 g |
Fedt: | 25,3 % | 3,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
200 g
Knoldselleri i stave
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
75 g
Kapers - uden lage
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
50 g
Fintrevet parmesanost
|
|
Friskkværnet peber
|