Spaghettigræskar
•
&format=webp)
Når du først får taget på disse spaghettigræskar er det en helt enkelt opskrift at lave. Først skal spaghettigræskarret bages i ovnen, så den blive blød - og herefter kan du med en gaffel rive fine "spaghetti-tråde" af kødet. Spaghettitrådene overhældes med en lækker tomatsauce og gratineres med ost.
Ingredienser
Bagt spaghettigræskar
1
Spaghettigræskar
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Tomatsauce
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg, grofthakket
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
2 dl
Hot tacosauce
|
175 g
Revet mozzarellaost
|
---|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
---|---|
1
Grøn chilipeber i skiver
|
|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Bagt spaghettigræskar
Tomatsauce
Gratinering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også toppe det bagte spaghettigræskar op med pesto og ristede græskarkerner.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
261 kJ / 62 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 3 g |
Kulhydrat: | 6,1 g |
