Spaghettirøsti med råkost

Spaghettirøsti med råkost

45 min
Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost.

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og hæld vandet fra. Klip spaghettien i mindre stykker med en saks.
  • Pisk æg og madlavningsfløde godt sammen. Tilsæt spaghetti og de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smelt ⅓ af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 3 portioner af røstiblandingen (á ca. 1 dl) i panden. Steg dem ved kraftig varme i 2-3 min. på hver side - til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og røstiblandingen.
Råkost
  • Bland kinaradise, spidskål og de øvrige ingrdienser sammen. Fordel råkosten i 4 glas.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9157 kJ / 2189 kcal

Næringsindhold pr. 100g

533 kJ / 127 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 19,9 % 6,3 g
Kulhydrat: 34,9 % 11 g
Fedt: 45,2 % 6,5 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Tørret spaghetti (ca. 450 g kogt spaghetti)
200 g
Æg
3
2½ dl
150 g
Finthakket kruspersille
2 spsk
Groft salt
½ tsk
Groftkværnet peber
⅛ tsk
Smør
25 g
Råkost
Groftrevet kinaradise (ca. 200 g)
½
Fintsnittet lilla spidskål
200 g
Romanescokål i små buketter
200 g
Olivenolie
2 spsk
Friskpresset citronsaft
2 spsk
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber