Spaghettirøsti med råkost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g tørret spaghetti (ca. 450 g kogt spaghetti)

Råkost

  • ½ groftrevet kinaradiser (ca. 200 g)
  • 200 g fintsnittet rødt spidskål
  • 200 g romanescokål i små buketter
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og hæld vandet fra. Klip spaghettien i mindre stykker med en saks.

Pisk æg og madlavningsfløde godt sammen. Tilsæt spaghetti og de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smelt ⅓ af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 3 portioner af røstiblandingen (á ca. 1 dl) i panden. Steg dem ved kraftig varme i 2-3 min. på hver side - til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og røstiblandingen.

Råkost

Bland kinaradise, spidskål og de øvrige ingrdienser sammen. Fordel råkosten i 4 glas.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: