9157 kJ / 2189 kcal
533 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 19,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 34,9 % | 11 g |
Fedt: | 45,2 % | 6,5 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tørret spaghetti (ca. 450 g kogt spaghetti)
|
200 g |
---|
Æg
|
3 |
---|---|
2½ dl | |
150 g | |
Finthakket kruspersille
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Groftkværnet peber
|
⅛ tsk |
Smør
|
25 g |
Groftrevet kinaradise (ca. 200 g)
|
½ |
---|---|
Fintsnittet lilla spidskål
|
200 g |
Romanescokål i små buketter
|
200 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|