Spaghettirøsti med råkost

Spaghettirøsti med råkost

45 min
Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost.

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og hæld vandet fra.
  • Klip spaghettien i mindre stykker med en saks.
  • Pisk æg og madlavningsfløde godt sammen.
  • Tilsæt spaghetti og de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
  • Smelt ⅓ af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Fordel 3 portioner af røstiblandingen (á ca. 1 dl) i panden. Steg dem ved kraftig varme i 2-3 min. på hver side - til de er gyldne.
  • Gentag med resten af smørret og røstiblandingen.
Råkost
  • Bland kinaradise, spidskål og de øvrige ingrdienser sammen.
  • Fordel råkosten i 4 glas.
Energiindhold for hele retten:

9083 kJ / 2171 kcal

Næringsindhold pr. 100g

530 kJ / 127 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 20,1 % 6,3 g
Kulhydrat: 35,2 % 11 g
Fedt: 44,7 % 6,4 g
Mere inspiration

Prøv også disse sprøde røsti.

Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

200 g Tørret spaghetti (ca. 450 g kogt spaghetti)
3 Æg
2½ dl Madlavningsfløde
150 g Revet mozzarellaost
2 spsk Finthakket kruspersille
½ tsk Groft salt
⅛ tsk Groftkværnet peber
25 g Smør
Råkost
½ Groftrevet kinaradise (ca. 200 g)
200 g Fintsnittet lilla spidskål
200 g Romanescokål i små buketter
2 spsk Olivenolie
2 spsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber