Spaghettirøsti med råkost
45 min
•
Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost.
Ingredienser
200 g
Tørret spaghetti (ca. 475 g kogt spaghetti)
|
---|
3
Æg
|
|
---|---|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 spsk
Hakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
⅛ tsk
Groftkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
Råkost
½
Groftrevet kinaradise (ca. 200 g)
|
|
---|---|
200 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
200 g
Romanescokål i små buketter
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Råkost
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9077 kJ / 2169 kcal
Næringsindhold pr. 100g
529 kJ / 126 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,1 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 11 g |
Fedt: | 44,7 % | 6,4 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.