Spaghettirøsti med råkost
45 min

Spaghettirøsti med råkost

Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstiene serveret med en lækker sprød råkost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghettirøsti med råkost

Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstiene serveret med en lækker sprød råkost.

Antal portioner
  • 200 g tørret spaghetti (ca. 450 g kogt spaghetti)

Råkost

  • ½ groftrevet kinaradise (ca. 200 g)
  • 200 g fintsnittet rødt spidskål
  • 200 g romanescokål i små buketter
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og hæld vandet fra. Klip spaghettien i mindre stykker med en saks.

Pisk æg og madlavningsfløde godt sammen. Tilsæt spaghetti og de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smelt ⅓ af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 3 portioner af røstiblandingen (à ca. 1 dl) i panden. Steg dem ved kraftig varme i 2-3 min. på hver side - til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og røstiblandingen.

Råkost

Bland kinaradise, spidskål og de øvrige ingrdienser sammen. Fordel råkosten i 4 glas.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %
Print