Spaghettirøsti med råkost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g tørret spaghetti (ca. 450 g kogt spaghetti)

Råkost

  • ½ groftrevet kinaradise (ca. 200 g)
  • 200 g fintsnittet lilla spidskål
  • 200 g romanescokål i små buketter
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og hæld vandet fra. Klip spaghettien i mindre stykker med en saks.

Pisk æg og madlavningsfløde godt sammen. Tilsæt spaghetti og de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smelt ⅓ af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 3 portioner af røstiblandingen (á ca. 1 dl) i panden. Steg dem ved kraftig varme i 2-3 min. på hver side - til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og røstiblandingen.

Råkost

Bland kinaradise, spidskål og de øvrige ingrdienser sammen. Fordel råkosten i 4 glas.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: