Speltotto med græskar, chili og ingefær
30 min
•
Speltotto......risottoens fætter, men lavet på spelt. En dejlig cremet ret af korn og grøntsager i fløde og her med en spændende eksotisk smag af ingefær, chili, koriander m.m.
Ingredienser
Stegt andebryst
|
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Speltotto
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
|
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
|
4 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
300 g
Vasket eller skrællet græskar i tern, fx butternut
|
|
|
1½ spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde æbler i meget tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Stegt andebryst
Speltotto
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
504 kJ / 121 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 13,7 g |
Relateret video
Sådan skræller du ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.