Spidskålssalat med dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

30 min

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og kvark med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fintsnittet spidskål
  • 200 g optøede eller friskbælgede ærter
  • 2½ dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 grillede laksefileter (ca. 500 g)
  • 1 kg kogte nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend spidskålen sammen med ærter, kvark, sennep, dild, salt og peber. Smag til.

Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.

Lakse test

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: