Spinatsuppe
20 min
•
Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød.
Ingredienser
Spinatsuppe
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
|
450 g
Frossen hakket spinat
|
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
2 dl
Vand
|
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
|
⅛ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Ostebrød
|
4 skiver
Brød
|
|
|---|---|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
2 spsk
Solsikkekerner
|
Tilbehør
|
4
Smilende æg
|
|---|
Sådan gør du
Spinatsuppe
Ostebrød
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 7,1 g |
| Kulhydrat: | 7 g |