Spinatsuppe
                                
                                     20 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød.
Ingredienser
Spinatsuppe
| 
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1
                                                Finthakket løg (ca. 75 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Stort finthakket fed hvidløg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    450 g
                                                Frossen hakket spinat
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Grøntsagsbouillon-pulver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ⅛ tsk
                                                Fintrevet muskatnød
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Ostebrød
| 
                                            
                                                    4 skiver
                                                Brød
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Revet cheddar- og maasdammerost
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Solsikkekerner
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    4
                                                Smilende æg
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Spinatsuppe
Ostebrød
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 5,6 g | 
| Fedt: | 7,1 g | 
| Kulhydrat: | 7 g | 
 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    