Sprængt oksebryst med æblesalat
30 min
•
Sprængt oksebryst med æblesalat er en opskrift på en lækker dansk klassiker - smørebrødssnitten. Den dejlige æblesalat med peberrod, honning og sennep er perfekt til oksekødet.
Ingredienser
Æblesalat
1
Æble, fx elstar (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1¼ dl
Creme fraiche 38%
|
|
2 spsk
Forårsløg i tynde ringe
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Honning
|
|
2 spsk
Fintrevet peberrod
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 skiver
Fuldkornsrugbrød
|
|
---|---|
¼ liter
Icebergsalat
|
|
8 skiver
Sprængt oksebryst
|
Pynt
Strimler af frisk peberrod
|
|
---|---|
Fintsnittet top af forårsløg
|
Sådan gør du
Æblesalat
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4693 kJ / 1122 kcal
Næringsindhold pr. 100g
738 kJ / 176 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 14,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 11,4 g |
Fedt: | 59,4 % | 11,9 g |